Coaching

Coaching, goal setting en focus

Untitled 4

Coaching, goal setting en focus
Wil je meer uit jezelf halen? Betere resultaten en focus in je studie? Efficiënter werken? Betere prestaties in sport? Oriënteren op wat je wil in je leven? Meer energie en minder angsten om dingen te ondernemen en je dromen na te jagen?
In enkele gesprekken kunnen we samen verkennen wat het is dat je wilt bereiken, welke obstakels het behalen van je doelen in de weg staan en hoe je vervolgens het zelfvertrouwen kunt krijgen om je doelen te halen.

Mocht je dit willen, besef dan wel dat je er iets voor moet doen. Het komt niet vanzelf. Wil jij de volgende stap maken? Neem contact op voor een oriënterend gesprek en samen kijken wij wat de beste aanpak is.

Standaad format
Het standaard formaat is als volgt: er is een oriënterend gesprek waarin we met elkaar kennis maken. Daarnaast worden in dit gesprek je doelen geconcretiseerd. Daarna is er een maandelijks face-2-face gesprek. Daarbij stuur je een wekelijks overzicht van de voortgang van je doelen waarop je specifieke feedback krijgt. Na 5 sessies wordt het traject afgesloten of indien gewenst verlengd.

Coaching op maat
Mocht je een op maat gesneden coaching traject willen, dan is dat mogelijk. Laat je voorkeur hierin horen. Sommige mensen hebben de voorkeur om elke 14 dagen een gesprek in te plannen.

Wordt coaching vergoed?
Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. De kosten voor coaching zijn 120 euro per sessie.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close